vepřový guláš

8. února 2007 v 15:36 | MisulaW
Tento pokrm se nám velice povedl!
Ingredience: 600 g vepřové plece bez kosti, 3 lžíce rostlinného oleje, 3 velké cibule, sůl, gulášové koření, naše zahušťovačka
Postup přípravy: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme gulášové koření, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme. Pak přidáme sůl , podlijeme vodou a dusíme. Když je maso skoro měkké tak přidáme naše zahušťovadlo. Přilijeme trochu vody. Kouknem na to a dusíme doměkka. Uvařený guláš jsme si daly s těstovinami a hned jsme ho snědly! MŇAM
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Líbí se vám tato naše stránka

ano moc 39.1% (84)
ani ne 18.6% (40)
vubec 34% (73)
výborně 8.4% (18)

Aktuální články

Reklama